Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЛЕКС ПЕТКАНОВА РАЗКРИ КАК Е ЗАЧЕНАЛА

АЛЕКС ПЕТКАНОВА РАЗКРИ КАК Е ЗАЧЕНАЛА

александра-петканова

Преди близо година Алексансдра Петканова роди сина си и даже вече мисли за второ дете. Манекенката и риалити звезда твърди, че е много щастлива в личен план, но невинаги всички в живота й било розово. Преди да забременее с малкия Габриел, тя имала здравословни проблеми, които успяла да реши с алтернатина медицина.

Съпругата на Даниел Петканов разказва, че страдала от поликистозни яйчници – често срещано женско заболяване, което възпрепятства забременяването.

Лечението, което специалистите й предлагали, било свързано с прием на противозачатъчни таблетки, ала тя отказвала да ги пие заради многото странични ефекти. Освен това с мъжа й искали бебе и подобни хапчета не влизали в сметките й.

Алекс Петканова признава, че заради поликистозата 4 месеца нямала цикъл, настъпили и хормонални смущения – косата й започнала да капе, а ноктите й да се чупят.

Тогава манекенката решира да се справи с проблема чрез методите на алтернативната медицина. Познати й препоръчали възрастна жена, която лекувала различни болести с билки, пише Уикенд. Петканова решила да й се довери и си уредила среща с нея. Билкарката й забъркала смес, която трябвало да пие стриктно сутрин и вечер под формата на чай.

Top