Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЛЕКС ПЕТКАНОВА ШОКИРА С КРИВИ ЦИЦИ

АЛЕКС ПЕТКАНОВА ШОКИРА С КРИВИ ЦИЦИ

алекс петканова дани петканов

Александра Богданска-Петканова спешно се нуждае от нов силикон. Моделката, която събра пари за нов апартамент, спешно се нуждае от корекция на бюста.

Имплантите на красавицата са в плачевно състояние, става видно от кадрите й по бански. Двете цицки на дългокраката македонка са с разстояние колкото от София до Стара Загора, както и са на различна височина.

След като Петканови оправиха на аванта семейните си отношения в Доминикана, сега е време Алекс да обърне внимание на външния си вид, защото силиконът на пазвата й е ужасно разместен и разкривен, пише Лупа.

ПЕТКАНОВИ ПОЧИВАТ НА АВАНТА В ДОМИНИКАНА

Семейството замина за екзотичната дестинация въпреки пандемията и се радват на „втори меден месец” в топлата страна. Според запознати съпрузите наистина се изпокарали около Коледа, но после решили, че още малко реклама ще им бъде от полза. Те направиха личните си проблеми публично достояние, превръщайки живота си в успешно риалити шоу.

А след клипчето на двойката, където лъсна дупето и други интимни части на Александра, почитателите им съвсем ги заклеймиха и спряха да следват в социалните мрежи.

One thought on “АЛЕКС ПЕТКАНОВА ШОКИРА С КРИВИ ЦИЦИ

  1. На всички им е ясно че не е това причината , цяла България знае че и двамата упражняват тази професия и всеки може да си ги поръча срещу жълти стотинки

Comments are closed.

Top