Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БАДЕ ИШЧИЛ ИЗБЯГА ОТ МЪЖА СИ РЕВНИВЕЦ

БАДЕ ИШЧИЛ ИЗБЯГА ОТ МЪЖА СИ РЕВНИВЕЦ

баде ишчил bade ishchil

Баде Ишчил, позната от “Езел” и “Север Юг”, има сериозни проблеми в брака си, алармира турската преса. Красивата актриса от няколко седмици живее при приятелка, защото у дома съпругът й я тормозел с ревността си. Бащата на сина й Азур я подозирал, че му кръшка с младоци, и наемал частни детективи да следят всяка нейна стъпка. Редовно вдигал и скандали.

“Разводът е въпрос на време. Баде не иска до себе си мъж, който й няма доверие”, споделят пред таблоида “Гунайдин” от обкръжението на тв звездата. През 2019-а блондинката бе заснета от папараци да флиртува с доста по-младия от нея колега Кубилай Ака, но след публикацията на кадрите се закле, че той не й е любовник. И дори се закани да съди фотографите, че са я нащракали.

37-годишната Баде е съпруга на милионера Малкоч Суалп от 2013-а. Мъжът й е един от най-успешните и уважавани бизнесмени в южната ни съседка. Господинът е на “ти” дори с членовете на турското правителство.

В миналото тв звездата имаше и друг съпруг. Бракът й с композитора Махсум Кирмизингюл продължи 7 години – от 1998-а до 2005-а, пише Уикенд. Музикантът не успя да й направи дете, макар и двамата да твърдяха, че се копнеят за рожба.

Ослепителната госпожа Ишчил е завършила моден дизайн и има зад гърба си участия както в сериали, така и в десетки реклами. В последните години тя е лице на депилаторни кремове, както и на маргарините “Бесел”.

Top