Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДИЛЕТА НА ДЖАН ЯМАН СТАНА ЖЕРТВА НА СРЪБСКИ И БОСНЕНСКИ ЦИГАНИ

ДИЛЕТА НА ДЖАН ЯМАН СТАНА ЖЕРТВА НА СРЪБСКИ И БОСНЕНСКИ ЦИГАНИ

джан-яман

Полицията в Милано зарадва в навечерието на католическия Великден с добра новина спряганата за гадже на турския цар на сапунките Джан Яман сексапилна италианска тв-водеща Дилета Леота – арустувани са с почти цялата им плячка за към 150 хил. евро петимата цигани от Балканите, които през февруари обраха до шушка апартамента на знойната хубавица в центъра на Милано.

Залавянето на бандата роми, които живеят със семействата си в катуни край столицата на Ломбардия, е извършено благодарение на записите на инсталираните край баровската жилищна кооперация камери за наблюдение. Крадците не са вчерашни, те няколко дни проучват района, откриват няколко камери и преди да се задействат ги чупят, но не забелязват две скрити и те се оказват фатални. Защото точно на техните записи се вижда ясно как сърбинът Самуил Миленович и хърватинът Лула Райковаца изчакват Дилета да излезе да вечеря с приятели към 22 часа, после чупят с щанга малко бравата на остъклената луксозна входна врата и след това се втурват в сградата, придружени от друг сръбски ром – Шкелзен Кастрати.

ТОТАЛЕН ШОК: ДИЛЕТА ОТКАЗАЛА ДА СЕ ОМЪЖИ ЗА ДЖАН ЯМАН

Отвън на улицата остават да ги пазят и да наглеждат паркираната в сянка наблизо кола за бягството след обира – румънката Рамона Мейсан и сърбинът Кристиан Худрович. След това тримата апаши вътре в сградата се изкачват на покрива й, спускат се с въже до балкона на апартамента на Дилета, чупят прозореца и се намъкват вътре. Намират за нула време няколко хитови часовника, много скъпи бижута и доста пари в брой, които натъпкват в чанта на бренда „Луи Вюитон“, добре позната на цяла Италия от реклама за бельо с тв-звездата. След това мургавелковците се измъкват през отключения от тях отвътре вход на апартамента, който Дилета напуска не след дълго, тъй като не успява да забрави изживения кошмар.

В неделя хубавата сицилианка се появи в Торино, за да коментира за стрийминг телевизията DAZN местното дерби между „Ювентус“ и „Торино“. Преди да влезе в стадиона тя бе обградена от репортери, които поискаха да им потвърди слуховете, че е интимно близка със собственика на въпросната телевизия – украинския милиардер Лен Блаватник. Или пък да им каже, дали е скъсала окончателно с турския хубавец Джан Яман, както разтръбиха преди десетина дни някои медии на Апенините? И на двата въпроса Дилета отговори убедително само с чаровната си загадъчна усмивка.

Top