Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СМЯХ! ЕТО КАК Е БИЛ ТАЙНИЯТ КРЕВАТЕН ПРЯКОР НА НАСКО КОЛЕВ

СМЯХ! ЕТО КАК Е БИЛ ТАЙНИЯТ КРЕВАТЕН ПРЯКОР НА НАСКО КОЛЕВ

Рапърът Атанас Колев крие пикантен прякор, с който неговите авери от Варна го наричат още от училище. Настоящият съквартирант във “ВИП Брадър” бил популярен като Банана, а любимият му плод дори е хаштаг на първата му фен страница от времето, когато се прочува с участието си във “Х Фактор”.

Припомнете си, че Колев обели с много нежност един банан на Мира Добрева и й го подаде с лека усмивка, която може би означава много повече, отколкото обикновеният зрител може да си представи.

В началото на своята кариера Наско имал намерение да използва прозвището като псевдоним, но продуциращата го любовница Мария Илиева попарила детските му мераци, като определила прякора “Наско Банана” за инфантилен и недалновиден от бизнес гледна точка, пише “Lifeonline.bg”. Със сигурност обаче “бананът” е бил любимия й “плод”, шушукат приятели на Наско.

В началния етап от кариерата му, страницата на Наско е засипвана от снимки на банани, надписани с името на бъдещия ВИП, а на един от концертите все още като участник в “Х Фактор” Колев излиза облечен с тениска с голям банан.

Според слуховете Наско си падал по какички от малък. Знаейки това, зрителите веднага заподозряха младежа във флирт с Мира Добрева. Той неведнъж е демонстрирал симпатиите си, които освен признак на уважение към тв водещата се приемат от зрителите и като желание за близост.

Top