Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ЕТО КОИ СА ПЪРВИТЕ УЧАСТНИЦИ В “МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ”

ЕТО КОИ СА ПЪРВИТЕ УЧАСТНИЦИ В “МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ”

маскираният-певец

12 популярни личности с музикален талант, но не професионални изпълнители ще бъдат участници в новия музикален проект на Маги Халваджиян “Маскираният певец”. От началото на август по Нова се върти реклама на новото шоу, зад което стои екипът на имитаторското шоу “Като две капки вода”.

Според регламента в продължение на три месеца известни българи ще живеят скрити зад маски. Костюмите, създадени специално за шоуто, са на животни и митични същества. Те ще крият певците при всяка тяхна изява на музикалната сцена.

Макар подробностите около “Маскираният певец” да се пазят в тайна, феновете вече запонаха да правят спекулации. Зрителите на шоуто бързо разпознаха в рекламното видео с маскирания като бик участник колоритния писател Папи Ханс.

Според хора от кухнята на шоуто бившата половинка на водещия Димитър Рачков – Мария Игнатова, също ще пее, маскираа като приказен герой. Не е тайна, че след раздялата си с комика блондинката изпадна в забвение.

Преди да пробие като водеща в “Господари на ефира”, “България търси талант” и “Х Фактор”, дълги години Игнатова се опитва да блесна в родния шоубизнес с различни начинания. Малцина днес помнят дебюта й като певица през 2009 година.

Трите парчета, които тя изпя с артистичния псевдоним Мари, останаха незабелязани, отбелязва Уикенд. След като първата й песен “Не ме търси” никого не впечатли, амбициозната блондинка записа втората “Невъзможно” заедно с популярния тогава Стратия.

Певицата Люси Дяковска също получила покана, тъй като наскоро участва в немското издание на “Маскираният певец”, дегизирана като лилав октопод в златиста рокля. Тогава тя изпадна още в началото, защото гласът й се оказа лесно разпознаваем за публика и жури.

Не е изключено тя да бъде част от журито. Към момента не е обявено, че такова ще има в българското шоу, но чуждестранните формати разполагат с жури и почти е сигуро, че родните продуценти ще следват модела по лиценз.

Top