Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГЛОРИЯ В НОВО АМПЛОА, СТАНА ПИСАТЕЛКА

ГЛОРИЯ В НОВО АМПЛОА, СТАНА ПИСАТЕЛКА

Фолк певицата Глория се преквалифицира в писателка. Изпълнителката пусна книга за живота си, за изненада на всички свои фенове.

Цяло лято изпълнителката се бе посветила на писането на своите мемоари. В тях тя разголва душата си и разкрива всичко около кариерата и личния си живот.

Глория е посветила доста от времето си това лято, за да оформи биографията си. Книгата е почти готова и се очаква съвсем скоро да бъде отпечатана.

Феновете на певицата с интерес очакват да научат нещо повече за личния й живот. Факт е, че Глория никога не е крила какво се случва с кариерата й, но след като се раздели с Илия Загоров пазеше ревниво в тайна личния си живот, пише “България днес”.

Певицата споделя единствено, че е обичала трима мъже в живота си. И бащата на дъщеря й е един от тях.

„На мен в любовта ми пречи разумът, това, че не съм първична, или дори, че не мога да бъда лигла, за да съм в краката на някой мъж. Разбира се, жена съм, искам най-доброто за себе си—да се чувствам сигурна, да съм обичана, глезена…. Вярвам в принца на бял кон. Сигурно сме се срещали някъде, но сме се поразминали два—три пъти”, споделя още тя.

Слухове я свързват с покойния Георги Илиев, а също и с Николай Гигов. Певицата отрича каквито и да било връзки с двамата, а също така упорито мълчи за тайнствения сърбин, който преди време бе в живота й.

Изпълнителката признава, че като причина за провал на връзките й е силният й характер.

Top