Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГРИНГО НА СОФКА ОСТАНА В ЗАТВОРА, СВАЛИЛ НАД 10 КИЛА

ГРИНГО НА СОФКА ОСТАНА В ЗАТВОРА, СВАЛИЛ НАД 10 КИЛА

Драмите на ромския славей Софи Маринова нямат край. Любимият й Тодор Давидов-Гринго, който трябваше да излезе за финала на имитаторското шоу “Като две капки вода”, в което певицата участва, в крайна сметка остава зад решетките.

Припомняме, че 33-годишният Гринго излежава 10-месечна присъда за рекет и търка нара в затворническото общежитие в Казичене. Самият той се призна за виновен в изнудване на бизнесмен и по закон има правото да поиска предсрочно освобождаване, ако е излежал две трети от присъдата си.

На 22 март Давидов написал молба до Софийския градски съд. Магистратите изискали досието му от затвора, но незнайно защо то изобщо не било изпратено. От пресцентъра на съда коментираха, че е странно подобно забавяне с 2 месеца, тъй като обичайната практика била да пристигнат след 2-3 седмици.

Софи пък призна, че ходи на свиждане на любимия си в Казичене и няма търпение Гринго да се върне у дома. Тя изрази задоволство, че той е отслабнал с 10-15 кила и е станал като манекен, пишу “Уикенд”. “Беше понадебелял, защото си угаждахме, малко даже и коремче беше пуснал. Ама сега е в супер форма, много ми е готин! Дето се вика, всяко зло е за добро – влезе в затвора и отслабна”, казва Софка.

Top