Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ИВАНА СМЕНЯ ГАРДЕРОБА ЗАРАДИ ДРАСТИЧНОТО ТОПЕНЕ НА КИЛОГРАМИ

ИВАНА СМЕНЯ ГАРДЕРОБА ЗАРАДИ ДРАСТИЧНОТО ТОПЕНЕ НА КИЛОГРАМИ

Фолк звездата Ивана отслабна до неузнаваемост и спешно попълва гардероба си с чисто нови дрехи. Легендарната изпълнителка на десетки хитове смъкна над 25 килограма и вече е като ученичка.

Новата фигура изисква и нови тоалети и преди дни тя бе забелязана да обикаля столичните бутици в търсене на подобаващи одежди.

Компания в шопинга й правеше нейната 25-годишна щерка Теодора. Двете дами се придвижваха с колата на Ивана, но този път тя бе шофирана от дъщеря й. Преди да се впуснат в обиколка на марковите магазини, Ивана и Теодора изпиха по едно кафе в заведение на „Витошка”.

Видимо бе, че Ивана е свалила около 25 килограма, и то само за няколко месеца, което моментално се е отразило на външния й вид. Краката й са много по-тънки, а отслабването е променило дори лицето й. Ивана признава, че се чувства много добре с новата си визия, която й дава допълнителна увереност.

Макар че постигнала добри резултати, певицата на народа не смятала да спира със здравословния начин на живот и е решена да отслабне още повече. Предстои й и да тръгне на фитнес.

Ивана и Теодора се метнаха на колата и отпрашиха към столичния квартал „Гоце Делчев”. Джипът им заби спирачки пред лъскав магазин за маркови дрехи на улица „Нишава”, пише “Уикенд”.

Изпълнителката на „Шампанско и сълзи” разгледа дрехите на закачалките, свали от щендера син суичър на „Москино” и критично го огледа. Дрешката обаче й се стори прекалено ярка и шарена, затова я върна обратно. После си хареса чифт розови очила, а продавачката я подкани да ги пробва. Певицата обаче не се хареса с тях и отново сложи своите черни цайси. Разочаровани, че нищо не са си избрали, Ивана и Теодора напуснаха бутика и потеглиха към вкъщи.

Top