Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КАКВИ ГИ ВЪРШАТ САНЯ БОРИСОВА И КРИСТО НА МИКОНОС?

КАКВИ ГИ ВЪРШАТ САНЯ БОРИСОВА И КРИСТО НА МИКОНОС?

саня-борисова

Из тесните улици на Миконос се разхождат Саня Борисова и рапърът Христо Балабанов, по-познат просто като Кристо. От няколко дни актрисата, добила слава у нас с ролите си във филмите “Чужденецът” и “Живи легенди”, споделя снимки и кратки клипове, разкриващи мигове от престоя ѝ там с музиканта.

Всъщност двамата не са на романтична ваканция, както много хора първоначално биха си помислили. Причината за посещението им в южната ни съседка са снимките на нов музикален видео клип. Това гласи посланието на бившата съпруга на режисьора Ники Илиев към една от първите фотографии, които качи в личния си Инстаграм акаунт, пристигайки на Миконос.

САНЯ БОРИСОВА С НОВО ГАДЖЕ В ПАРИЖ

Работата далеч обаче не ѝ пречи да се наслади максимално на визитата си – нещо, което се опитва да прави във всеки един свободен миг. Когато не е пред камера, участничката в петия сезон на риалити предаването “Фермата” изцяло се отдава на приятните изживявания, които районът предлага, отбелязва life.dir.bg.

Тя релаксира в едно от най-впечатляващите местни заведения “Сантана”, пиейки пенливо вино, разхлажда се във водите на басейна или просто обикаля из града, както показва последната ѝ фотография, която сподели във виртуалното пространство. На нея Саня се усмихва лъчезарно към обектива, облечена в къс бял топ, който е съчетала с пурпурни къси панталони и жълта връхна дреха.

Top