Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КРИСТИАН КОСТОВ С ПЪРВО ПЪТЕШЕСТВИЕ СЛЕД ГОДИНА ПАУЗА

КРИСТИАН КОСТОВ С ПЪРВО ПЪТЕШЕСТВИЕ СЛЕД ГОДИНА ПАУЗА

кристиан-костов

За разлика от голяма част от популярните ни личности, които преди още 2021 г. официално да настъпи се отдадоха на почивки из различни точки по света, момчето с разпознаваем и кадифен глас, спечелило сърцата на българската публика още с участието си в предаването “X Factor”, прекара повече от 14 месеца в руската столица. Там Костов търпеливо изчака да настъпи мига, в който ще има възможността да стегне багажа си и отново да се отдаде на една от своите най-големи страсти, а именно пътешествията. И това време настъпи.

Преди ден той качи в своя личен Интаграм акаунт галерия, съдържаща шест снимки, на които се вижда, че е пристигнал в София. На кадрите, заснети в близост от Народния театър “Иван Вазов”, той стои пред обектива с чаша кафе в едната си ръка и лаптоп в другата, облечен в сиво шушляково яке и широк черен шал с дължина чак до коленете му. Визията му се допълва от черна кожена чанта, която младият певец е преметнал през рамо

“Първото ми пътуване от януари 2020 г. насам. Хубаво е да се върна обратно”, написа той към поста си, поставяйки сърце към посланието си.

КРИСТИАН КОСТОВ ТОТАЛНО ИЗБУХНА С ВИЗИЯ

Изображенията му бързо събраха над 10 хиляди харесвания, а в коментарите под тях почитателите му не скриха възторга си от града и му пожелаха приятен престой. Изпълнителят на “Beautiful Mess” не само благодари за милите думи, но също така в 24-часова история обеща съвсем скоро да разкрие причината за визитата си в България.

“Мисля, че тя няма да бъде изненада за вас”, написа той.

Първата вечер от престоя си Кристиан прекара в хотел, предоставящ чудесна гледка към храм-паметник “Александър Невски”.

В средата на март Костов отпразнува своя 21-ви рожден ден с единайсет от най-близките си приятели в Москва, отбелязва dir.bg. Тогава той сподели поредица от видео клипове и кадри, показващи как е преминал специалния му ден. Един от подаръците, които получи от гостите си, бе конзола PlayStation5. На част от фотографиите момчето позира в голямата баня на жилището си, между два балона с хелий, изписващи числото 21, седнал на ръба на вана. За хубавия повод той се бе спрял на сив раиран костюм с широка кройка.

Top