Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЛИЯНА СИ ЗАХВЪРЛИ ДРЕХИТЕ ЗА ГОЛЕМИЯ ПРАЗНИК (СНИМКА)

ЛИЯНА СИ ЗАХВЪРЛИ ДРЕХИТЕ ЗА ГОЛЕМИЯ ПРАЗНИК (СНИМКА)

liana-лияна

Два дни преди Цветница и седмица преди Великден Лияна скандализира почитателите си с еротична снимка.  Фолк дивата позори чисто гола зад китарата си, приседнала на стол у дома.

“Облечете се в любов”, гласи романтичното послание на братовчедката на Константин. Съвсем очаквано снимката предизвика вълна от коментари на почитатели, които по-късно отправяха и благопожеланията си за Цветница към певицата, която има имен ден.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Облечете се в …Любов♥️

Публикация, споделена от Li Yana🕊 (@liyana_original) на

За празника Лияна бе подготвила друг кадър. За него изпълнителката вече е облечена и с букет в ръце на терасата на дома си. Постът й бе по-дълъг, но също толкова емоционален, пише Уикенд. Лияна за пореден път разкри душата си, споделяйки, че е преминала през много трудни моменти.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Кръстиха ме на цвете.. Отговорност! Трябваше да съм като Него- да разцъфвам, да радвам, но и да ме пазят, и да не искат да прекършат стъбълцето ми.. Много пъти откъсваха цветче по цветче от мен..Много пъти ме стъпкваха и цветето започваше да линее и губи от красотата си.. Много пъти бурени пускаха корени около мен и изсмукваха силите ми..Но, цветето макар и прекършено , поглеждайки нагоре към слънцето..,сякаш се раждаше наново.. И, не спрях да гледам само нагоре ,където имаше само светлина и, въпреки сенките , и нощта , всяко утро, след всяка буря се събуждах и разцъфвах отново и отново! Защото разбрах, че слънцето отново ще изгрее ,ще ме стопли и съживи с топлата си прегръдка! Вяра, здраве и любов Ви пожелавам! Благодаря за всяка красива дума, с която ме поздравихте! Бог да е с Вас! Вашата Лили♥️

Публикация, споделена от Li Yana🕊 (@liyana_original) на

Когато не споделя с почитателите си в социалните мрежи, хитовата певица свири на китара вкъщи. Лияна дори качи клипче в което поздрави последователите си във фейсбук със свое изпълнение. Тя е ходила на уроци по китара като тийнейджърка. Свири и днес, което й помага да пребори скуката в карантината.

Top