Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЛЮСИ ДЯКОВСКА ПРОГОВОРИ ЗА НАЙ-ГОЛЯМАТА СИ ДРАМА

ЛЮСИ ДЯКОВСКА ПРОГОВОРИ ЗА НАЙ-ГОЛЯМАТА СИ ДРАМА

люси-дяковска

В началото на февруари поп звездата и бивша певица в германската група “Ноу Ейнджълс” Люси Дяковска потъна в траур. Чаровната изпълнителка се сбогува завинаги с майка си – пианистката Росица Дяковска.

Люси все още не може да приеме факта, че майка й вече не е на този свят. Росица си отиде, след като не успя да се пребори с онкологично заболяване.

“Последната ни среща… Тя вече не можеше да говори. Усещах, че това е можи би един от последните пъти, в които ще се видим. Казах й, че съм наясна, че съм това, което съм, основно заради нея. Не че омаловажавам ролята на баща ми, но той е наясно, че моята упоритост е заради майка ми. Казах й, че ужасно много я обичам и че няма да спра да се боря, заради нея. Искам да й покажа, че мога да съм достойно нейна дъщеря”, сподели през сълзи Дяковска пред Диана Любенова.

Окрилена от майка си, която винаги е помаганала на нуждаещи се, сега Люси се е заела да работи в полза на сволодните творци в България, на които държавата реши да помогне, докато нямат възможност за работа по време на извънредното положение във връзка с коронавируса. “Наясно сме, че няма да може на всички да бъде помогнато. Аз се опитвам в моя приятелски кръг да направя каквото мога. Би било хубаво всики хора, които имат малко повече възможности, да направят същото. И аз вярвам, че много мои колеги го правят спрямо свои приятели”, добави Дяковска.

Top