Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МАРА ИЛИЕВА СТАНА КИМ КАРДАШИЯН

МАРА ИЛИЕВА СТАНА КИМ КАРДАШИЯН

Ким Кардашиян влезе в Белия дом! Ким Кардашиян е в България! Най-голямата знаменитост в света дели едно и също дупе с нашата Мария Илиева! Те са сестри по “Д”!

Откакто роди, Мария Илиева не се спира – върна се за нула време във форма и не пуска микрофона. На последното си участие изпълнителката на “Нищо” показа мощно дупе, на което даже и Гери-Никол ще завиди.

Сега това е на мода – кръгли, сочни, тежки седалищни части. През 90-те Памела Андерсън превзе света с цици – тогава беше бумът на силиконите. Днес е точно обратното – на почит е “онова отзад”. Неслучайно мацките блъскат във фитнеса и правят упражнения, с които не да стопят “Д”-то, а да го уголемят, пише “България днес”.

Без съмнение най-известният голям задник в света е притежание на Ким Кардашиян. 37-годишната риалити звезда се прослави с порноклип, който й донесе 5 млн. долара след съдебен спор. През 2010 г. тя става най-богатата риалити звезда с приходи от около 6 млн. долара и е една от най-често присъстващите в медиите личности. През август 2011 г. Ким се омъжва за баскетболиста Крис Хъмфрис, а церемонията е широко разгласена. През октомври същата година тя подава документи за развод. През 2014-а се жени за рапъра Кание Уест.

Top