Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ: БАКАЛОВА Е СРЕД НАЙ-ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНИТЕ ЗВЕЗДИ

СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ: БАКАЛОВА Е СРЕД НАЙ-ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНИТЕ ЗВЕЗДИ

мария бакалова

Мария Бакалова е сред най-добре облечените звезди на тазгодишните награди на Гилдията на актьорите. До това заключение стигнаха световните медии, сред които и престижни издания от ранга на Vogue и The Hollywood Reporter.

За онлайн церемонията на организацията българката дефилира в рокля на „Диор“. Бляскавият й тоалет от тюл впечатли с бродирани червени рози. Роклята е дело на Мария Грация Киури и е за зимната колекция на „Диор“ . В нея са пресъздадени много популярни приказни образи – Спящата красавица, Пепеляшка, Червената шапчица.

Визията си екранната Тутар съчета и с рубинени и диамантени бижута на Лорейн Шварц

МАРИЯ БАКАЛОВА ЗАРЯЗАЛА МИЛИОНЕРСКИ СИН ЗАРАДИ ХОЛИВУД

Лилавият костюм на Джаред Лето също бе сред тоалетите, които заслужено се радваха на аплаузи от модните спецове отвъд Океана. Актьорът, който си партнира и с Димитър Маринов в „Малките неща“, бе заложил на „Гучи“ за церемонията.

Вайола Дейвис пък събра погледите с ръчно изработена рокля с повече от 10 000 сребърни и златни пайети. Тя бе част от колекцията на „Луи Вюитон“, пише Монитор.

Останалите звезди, които впечатлиха с визията си, бяха Кери Мълиган, Аня Тейлър-Джой, Редже-Жан Пейдж, Даниел Калууя, Лили Колинс и др. Снимки на най-хубавите тоалети вижте в Галерията по-горе.

Top