Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МАСОВ ХЕЙТ СРЕЩУ ВЛОГЪРКАТА СТЕЛА СЛЕД РАЗДЯЛАТА СЪС САНДЕВ И НОВАТА ВРЪЗКА

МАСОВ ХЕЙТ СРЕЩУ ВЛОГЪРКАТА СТЕЛА СЛЕД РАЗДЯЛАТА СЪС САНДЕВ И НОВАТА ВРЪЗКА

стела и сандев stela sandev

Масов хейт срещу една от най-популярните влогърки у нас – Стела Павлова. Доскоро тя бе дългогодишната партньорка на друг обичан влогър – Илиян Сандев. Двамата от години се подвизаваха в YouTube канала си Баце Сандев и Стела и работиха като аниматори.

Сандев и Стела взеха участие и в някои телевизионни проекти, като “България търси талант” и “Смени жената”, откъдето добиха и популярност сред по-възрастното население.

В края на месец август двамата застанаха пред камерата, за да обявят, че не са заедно от няколко месеца, всеки е тръгнал по своя път и дори, че Стела има нов човек до себе си.

Преди броени дни изплува и снимка на новата половинка на Павлова, който се оказа бизнесмен, двойно по-възрастен от нея. След това Стела излъчи видео на живо в социалните мрежи, в което показа новия си партньор.

Това предизвика вълна от недоволство срещу Стела и съжаление към Сандев. Мнозина я обвиняват, че тя е зарязала Илиян заради по-възрастния мъж, а причината били парите. Във видеото на живо тя отрича подобна версия. “Ние се запознахме едва на 17 август, а два дни по-късно станахме гаджета. Тогава бях сама, беше любов от пръв поглед”, категорична е влогърката.

Тя обяви, че подготвя и своя самостоятелна песен, а мъжът до нея е категоричен, че не той ще я спонсорира.

Във видеото Стела демонстрира и доза пренебрежение към аудиторията си, заявявайки, че ще “посне сълза” за всичкия хейт срещу себе си, което настърви още повече тълпата в интернет.

Проверка на Secret.bg показа, че Стела е изтрила всичките си общи снимки с дългогодишното си гадже в Инстаграм, докато общите им фотоси си стоят в профила на Сандев.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Stella💫 (@stela.pavlova)

Top
body>