Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИЛИОНЕР ЗАПЛАШВА ТАНЯ БОЕВА

МИЛИОНЕР ЗАПЛАШВА ТАНЯ БОЕВА

Нямат край драмите с развода на фолкпевицата Таня Боева. След като приключи 18-годишен брак с композитора Мишо Бургуджиев, в който не липсвало домашно насилие, сега изпълнителката била заплашена от отвличане и побой от екссъпруга и неговия баща-милионер.

Под угроза бил и новият й приятел. Таткото на Мишо е шеф на проспериращата фирма „Екопак“. Таня е подала сигнал в полицията и е образувано досъдебно производство, твърди Боева в съобщение до медиите.

Ето какво точно написа тя: “Днес бе образувано досъдебно производство за поръчителство за побой и отвличане на Таня Боева и мъжа до нея срещу представителя и член на Съвета на директорите на “Екопак България” АД – Тодор Бургуджиев, както и срещу бившия съпруг на Таня, музикалния продуцент на „Ара мюзик” ООД и „Диапазон рекърдс” ООД, Михаил Бургуджиев и други замесени лица, пише HotNews.”Бившите й мъж и свекър обаче отричат обвиненията и се заканват да я съдят за набеждаване. Боева се разведе през март, но делото многократно бе отлагано. След края му бившият плаща издръжка от 400 лева за общия им син.

Top