Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИРО ПРОСТИЛ ИЗНЕВЯРАТА НА ЧЕРНАТА ЗЛАТКА И СИ Я ПРИБРА

МИРО ПРОСТИЛ ИЗНЕВЯРАТА НА ЧЕРНАТА ЗЛАТКА И СИ Я ПРИБРА

Само преди няколко месеца гръмна скандал за раздялата на Златка Димитрова и Миро заради трети човек – любовника й Галин Гочев. Плеймейтката се нанесе при новия си любим в Бургас и заряза бащата на детето си, но днес те отново са се събрали, като през последните дни са заедно на Каваците.

Че нещата между Черната Златка и новия й любим са свършили, стана ясно от Инстаграм, където двамата изтриха общите си фотоси и спряха да се следват един друг. На мястото на Галин в профила на бургазлийката се е настанил отново Миро. Източник на в-к “ШОУ” споделя пред изданието, че преди броени дни е видял старата, нова двойка на родното Черноморие.

В крайна сметка явно любовта е надделяла и те отново делят един покрив, едно легло и завивка. Дали са си втори шанс най-вече заради сина им, който има нужда да расте с двама родители.

Близки до Злати докладват, че тя горчиво съжалява за стъпката си встрани. Никога обаче не е спирала да обича Миро, но натискът от страна на неговото семейство, което все още не я приема, й е дошъл в повече, съобщава “ШОУ”.

Може би кратката раздяла ще се отрази освежаващо на връзката им и ще започнат да се обичат и уважават още по-силно.

Top