Вие сте тук
Начало > FAMOUS > NEBEZAO – РУСКАТА ЗВЕЗДА, ПО КОЯТО ВСИЧКИ СА ЛУДИ

NEBEZAO – РУСКАТА ЗВЕЗДА, ПО КОЯТО ВСИЧКИ СА ЛУДИ

nebezao-небезао

Няма човек в България, който да не е чувал парчето „Чёрная пантера“ (Black Panther), с която младият изпълнител Влад, по-известен като Nebezao, проби не само в родината си, но и у нас. Парчето дебютира преди две години и натрупа милиони гледания за отрицателно време. Това беше (а и все още) парчето, което се въртеше постоянно по клубовете и се чуваше от колите на всяка уважаваща себе си батка (без ирония, парчето е наистина готино).

Влад е само на 24 години, но вече истинска звезда и обожаван от фенките. Роден е в Курск, но мечтата му от малък е била да се занимава с музика и успява. „Black Panther“ е записана в колаборация с друга изгряваща звезда Rafal, който също се превърна за кратко в топ звезда в Русия. Всъщност след успеха на парчето Nebezao се превръща в творчески колектив, който създава хит след хит.

ДИМИТЪР МАРИНОВ СЪСИПА „ПАНТЕРАТА“ НА НЕБЕЗАО 

За личния живот на Nebezao не се знае иначе много, той не е от звездите, които обичат да говорят за себе си, а само за изкуството си, отбелязва каналът Music Virals. Модерен, красив и успешен – все неща, които привличат момичетата и сме сигурни, че има жена до себе си. Певецът наскоро тийзна феновете си с нов трак, в който пее за един доста готин модел на Audi, но Влад все още не е пуснал цялата песен онлайн, а само няколко секунди от нея.

Top
body>