Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НИКОЛ СТАНКУЛОВА НАПЪЛНИЛА ПАЗВАТА СЪС СИЛИКОН

НИКОЛ СТАНКУЛОВА НАПЪЛНИЛА ПАЗВАТА СЪС СИЛИКОН

никол-станкулова

Никол Станкулова е понапълнила пазвата със силикон, забелязаха наблюдателни зрители на Nova. Водещата на прогнозата за времето напоследък е съмнително наедряла в деколтето. Очевидно по млечните й жлези е играл скалпел, който ги е направил една идея по-забележими.

Промяната във външния вид на хубавата синоптичка е изключително деликатна. Очевидно тя не е искала новите й гърди да бият на очи, а просто да изглеждат малко по-съблазнителни, отколкото са в действителност.

Но макар и разликата да е скромна, сравнение между снимките на Никол Станкулова преди и сега недвусмислено показва, че по гръдната й обиколка е работил специалист.

ЕТО КАК НИКОЛ СТАНКУЛОВА СИ ИЗБЕЛИ ЗЪБИТЕ

“Уикенд” се допита до експерти, според които звездата от прогнозата за времето е сложила около 250 кубика в двете си гърди. По този начин те не са останали кой знае колко по-големи, но са по-добре оформени и по-секси в сравнение с времето, когато пазвата на водещата с буклите беше практически празна.

Разбира се, тя едва ли някога ще признае за промяната. Никол Станкулова не е от жените, които обичат да разказват за начините си на разкрасяване, освен ако не им платят солидни хонорари за реклама, допълва изданието. Преди време синоптичката отрече дори очевидния факт, че е уголемила устните си с хиалурон.

Top