Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НИКОЛЕТА ГИ НАПЪЛНИЛА, ОТКАЗАЛА НА БРАДЪРА ЗАРАДИ КУЛАГИН

НИКОЛЕТА ГИ НАПЪЛНИЛА, ОТКАЗАЛА НА БРАДЪРА ЗАРАДИ КУЛАГИН

Слухът, че Николета Лозанова ще участва в тазгодишното издание на „ВИП брадър“ бе подхранван до последно в коридорите на Нова телевизия. Щом научила, че къщата ще обитава стилистът Валентин Кулагин, тя на мига пресякла всякакви преговори с продуцентите на риалитито.

“Ники не понася Вальо органически. Още по време на брака си с Валери Божинов имаше проблеми с гримьора. Валентин не пропускаше възможност да я обижда и злепоставя пред общи познати и в големи компании. Непрекъснато обясняваше, че е невзрачна, глупава и изтъкана от комплекси. Както и че никоя жена не бива да подражава на дами като нея”, коментират пред вестника запознати с отношенията на двамата.

Кулагин на свой ред неведнъж е казвал, че е получавал анонимни заплашителни есемеси, изпратени от интернет. Още тогава той не изключил вероятността именно Валери и Николета да стоят зад това и да са автори на ругатните, пише “България днес”.

“Внимавай кой обиждаш, че ще ти отрежем пръстите, тогава да видим как ще си държиш четката за грима”, гласели страховитите послания. Според клюкари и интриганти е напълно възможно съобщенията да са от други лица, засегнати от подигравките на Кулагин. Стилистът е известен освен с добрите си гримьорски умения, така и с хапливия си език.

Top