Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НОВА БЕДА СПОЛЕТЯ РАДО ШИШАРКАТА

НОВА БЕДА СПОЛЕТЯ РАДО ШИШАРКАТА

Култовият чалгаджия Радослав Петров, известен на мало и голямо с артистичния си псевдоним Шишарката, отново беше сполетян от беда. За щастие, този път певецът, който преди 2 години едва прескочи трапа след тежък инсулт, е добре със здравето. За сметка на това са го налегнали тежки финансови несгоди, тъй като семейната му кръчма в столичния квартал “Левски Г” спусна кепенците.

В последната година Радо едва издържал заведението със заеми от близки и познати, но в крайна сметка се принудил да сложи кръст на недоходоносното бизнес начинание. Шишарката постоянно се оплаквал на приятели, че си пати от некадърен и крадлив персонал, който турял в джоба си цялата му печалба.

Певецът пък нямал време и възможност да менажира заведението сам, тъй като се опитвал да свърже двата края с участия по нощни клубове.

Съпругата на изпълнителя на “Тигре, тигре” Силвия пък била изключително наивна и позволявала на всякакви селски тарикати да я водят за носа и да я завличат с пари за доставки и консумативи. Шишарката си посипал главата с пепел, че й е поверил семейния ресторант, и опразнил помещението за два дни с помощта на група авери.

РАДО ШИШАРКАТА ИСКА ДА АТАКУВА „ЕВРОВИЗИЯ“, ЩЯЛ ДА СПЕЧЕЛИ

Top