Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ОРХАН МУРАД НАДМИНА СУЗАНИТА ПО ВУЛГАРНОСТ

ОРХАН МУРАД НАДМИНА СУЗАНИТА ПО ВУЛГАРНОСТ

Кралят на баладите във фолка Орхан Мурад пее за секс, девственици, сводници и калугери в най-новата си песен. Парчето на лиричния изпълнител бълва от вулгаризми, с което шокира почитателите си.

Той и дъщеря му Сузанита са дъното, категорични са колегите им, които са убедени, че тази песен има за цел да размие скандала около последното видео на 14-годишната ученичка. Песента “Де бре де” се изпълнява от Орхан Мурад и Веселите Момчета.

Тя може да се чуе и види в сайтовете за споделяне на видео като YouTube, а текстът й е изпълнен с цинизми. Заради вулгарния текст видеоклипът е цензуриран с 16+. Триото и Мурад пеят на богата трапеза, свирят и мезят с домашна ракия и салата. Песента започва с реч от Мурад, който споделя, че най-важното е да се уважаваме един върху друг.

“Това е Дъното. От песни като “Хиляди слънца” и “Обичам те още”, Орхан започна да пее за полови органи. Толкова е гнусно, че не ми се коментира. Аз наистина няма какво да кажа. Изпаднах в шок, трудно ми беше да повярвам, той задмина дъщеря си”, коментира фолк дивата Роксана, пише в. “Телеграф”.

Тя и нейните колеги все още недоумяват как е възможно Сузанита да имитира френска любов, а татко й да пее за нея. Част от последователите на Орхан остро критикуваха творчеството му, а други припомниха парчето на Сузанита, в което русокоската пуши марихуана, друса дупе в оскъдни дрехи, сочи средни пръсти и плюе върху органите на реда.

“Това семейство съвсем е откачило”, “Ха-ха, какво чуват ушите ми, в потрес съм”, са само малка част от коментарите в мрежата. Последователите на 51-годишния мъж очакват СЕМ да забрани за излъчване по телевизията скандалната песен.

Top