Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ОРЛИН ПАВЛОВ ПИЛОТИРА САМОЛЕТ

ОРЛИН ПАВЛОВ ПИЛОТИРА САМОЛЕТ

орлин павлов orlin pavlov

Да се научи да управлява самолет – това е една от големите задачи, които Орлин Павлов трябваше да изпълни на снимачната площадка на „Завръщане 2“. Продължението на едноименния филм от 2019 г. отново събира любими български актьори, сред които изпълнителят на „С едно крило“, Ники Илиев, който е и режисьор, Бойко Кръстанов, Башар Рахал и Александър Кадиев.

Всички те отпътуваха за Пловдив през лятото, където предимно се въртя камерата за предстоящия филм. Компания им правиха Евелин Костова, Диляна Попова, Райна Караянева, Йоанна Темелкова и др. В актьорския състав отново присъства и по-голямата дъщеря на екранния Бранко – Клои Рахал.

ОРЛИН ПАВЛОВ ПРОГОВОРИ ЗА “ПЪТЯТ НА ЧЕСТТА”

„Беше си приключение! Благодаря на Ники Илиев и целия прекрасен екип за хубавите моменти и възможността да сме пак заедно. Мисля, че „Завръщане 2” ще е още по-весел, трогващ и запомнящ се филм, изпълнен с приключения“, написа Павлов по повод края на снимачния процес в началото на седмицата.

Припомняме, че в поредицата певецът влиза в образа на Виктор – един от приятелите, които се завърнаха в града под тепетата, за да помогнат на героя на Илиев да запази фамилната къща, отбелязва Монитор. От сюжета на първото заглавие стана ясно, че професията на героя е именно пилот на самолет, а дали е зарязал работата в името на любовта си с Лора (Диляна Попова) зрителите ще разберат скоро.

Top
body>