Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПОЛИ ГЕРГУШЕВА СЕ ЧУДИ ДАЛИ И КОГА ЩЕ СЕ ОЖЕНИ

ПОЛИ ГЕРГУШЕВА СЕ ЧУДИ ДАЛИ И КОГА ЩЕ СЕ ОЖЕНИ

поли-гергушева-poli-gergusheva

Сватбата на водещата на “COOL…T” Поли Гергушева е пред провал заради извънредното положение, наложено като мярка за борба срещу коронавируса.

Блондинката, която трябваше да се врече на избраника си пред юли, е силно притеснена дали до тогава положението ще се нормализира, за да създаде официално семейство.

Заместничката на Петя Дикова получи романтично предложение за брак от дългогодишния си приятел Борис Мечкуев през февруари. Самата Гергушева разкри тогава, че тържеството ще бъде на морето, тъй като винаги си е мечтаела за сватба на плажа.

Поли и годеникът й са съставили дълъг списък с гости, пише Пик. Поканите дори вече били разпратени, но не се знае дали няма да се наложи да бъдат отпечатвани наново, заради възможността сватбата да бъде отложена за по-късен етап.

“Клоним към отлагане на церемонията. Все пак е важно да запазим здравето на близките си и на хората, които сме поканили. А те не са 20 души, доста повече са… Дали сме си още малко време – докъм май, юни, и ще вземем категорично решение”, призна бъдещата булка пред Диана Любенова.

Top