Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СНЕЖАНА МАКАВЕЕВА ЗАЖИВЯ С ЖЕНА

СНЕЖАНА МАКАВЕЕВА ЗАЖИВЯ С ЖЕНА

снежана-макавеева-snejana-makaveeva

Снежана Макавеева, която изгря в хитовия сериал “Под прикритие”, от няколко месеца има официална връзка с жена, издава нейни колеги. Партньорката й е известна актриса и точно любовта към киното и театъра ги сближила първоначално. Връзката им бързо станала сериозно и сега двете дами дори живеят заедно.

Снежана никога не е заявявала в прав текст, че е бисексуална, но интимните й отношения с различни жени не са тайна в артистичните среди, пише Уикенд. Говори се, че блондинката е имала вземане-даване с Галя от балет “Сатен” и с няколко свои колежки.

СНЕЖАНА МАКАВЕЕВА РАЗБИЛА СЪРЦЕТО НА ЛЮСИ

Най-популярната й лесбийска връзка обаче е тази с певицата Люси Дяковска, допълва изданието. Авантюрата на актрисата и изпълнителката продължила само няколко месеца. Хора от обкръжението им тврдят, че Снежана била прекалено вятърничева за по-зрялата Люси, а и тогава не била готова за сериозни отношения.

След разлъката звездата от сериала “Под прикритие” се ориентирала към мъжете, но мачовците бързо й омръзнали и с днешна дата пак “плува на левия бряг”.

Top