Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЛЕКС СЪРЧАДЖИЕВА: УМОРИХ СЕ ДА СЪМ СИЛНА, НО НЯМАМ ИЗБОР

АЛЕКС СЪРЧАДЖИЕВА: УМОРИХ СЕ ДА СЪМ СИЛНА, НО НЯМАМ ИЗБОР

aleks-surchadjieva-алекс-сърчаджиева

„Не знам дали и въобще имам харизма – това хората трябва да го кажат. Надявам се да имам сила. Нямам избор да нямам. Истината е, че не искам да съм силна, уморила съм се да бъда силна, но нямам право – трябва да отгледам детето си“, това заяви в интервю за БНР актрисата Алекс Сърчаджиева навръх рождения си ден.

След загубата на мъжа си Иван Ласкин, Алекс често подхожда философски в размислите си за живота.

“Вярвам, че човек трябва да мине по определен път. Начинът, по който да го извърви – дали да бъде достоен или подмолен – си го избира той“, казва дъщерята на голямата Пепа Николова, която пък я е научила на максимата, че за да си голям на сцена трябва да си голям човек.

АЛЕКС СЪРЧАДЖИЕВА ТРОГВА ЕФИРА С ИЗПОВЕДТА СИ ЗА ЖИВОТА СЛЕД ЛАСКИН

„След всичко, което преживяхме – живяхме затворени, не можехме да се прегърнем… се надявам да ни научи да сме по-добри, да си показваме любовта един на друг“, казва актрисата. Тя допълва, че и се иска да сме си взели поука от изолацията, да се смирим и да благодарим на днешния ден.

“Живяхме в един много забързан и объркан свят – за къде бързаме?! Краят е ясен – няма нужда човек да бърза. Забравихме да общуваме с близките си хора, с децата си… Ние, като родители, формираме нашите деца – те са нашето отражение в огледалото. Децата се раждат истински, ние след това ги объркваме. Нека обръщаме повече внимание на децата си и да ги възпитаваме да бъдат добри хора“, призова рожденичката.

Top