Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РЕКЛАМИРА ЛИ СИ КНИГАТА ВЕНЕТА С РАЗВАЛЕНИЯ ГОДЕЖ НА ГЛОРИЯ?

РЕКЛАМИРА ЛИ СИ КНИГАТА ВЕНЕТА С РАЗВАЛЕНИЯ ГОДЕЖ НА ГЛОРИЯ?

венета-райкова

Тв водещата Венета Райкова намекна, че последната й книга „Милионерката“ е пророческа, а лирическите героини в историята имат сходства с две поп-фолк певици.

По всяка вероятност става въпрос за Глория, която наскоро отмени годежа си, както и за Андреа, която разкри за изневерите на дългогодишната си половинка Кубрат Пулев-Кобрата, пише Монитор.

ВЕНЕТА РАЙКОВА ПАК Е БЕЗРАБОТНА, СВАЛИХА И “ПАПАРАЦИ”

„Случайност? Фолк певица днес върнала годежен пръстен и пак няма да се жени. И точно за такава фолк певица пише в “Милионерката” – меркантилна, на възраст 40+, все чакаща годежен пръстен от връзките си с много богати мъже и все оставаща сама… Случайна прилика от книгата с действителността? Книгата ми излезе на 6 февруари и има случайна прилика с живота на две фолк певици… Ще я нарека пророческата книга, а аз съм си един пророк или просто познавам живота на измислените герои в художествената измислица“, написа в социалните мрежи Райкова.

След като новината обиколи онлайн пространството, Райкова отговори с нов статус:

Важно е да уточня за всички сладурчета, които виждам, че са изпаднали в пролетна възбуда, пишейки статии за “Милионерката” – никъде в книгата, нито в постовете ми в социалните мрежи не съм споменала името на Глория. Не пише за нея“, сподели тя.

Top