Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЯНА МАРИНОВА НАГЪВА ФИЛИИ ВЪРХУ КАПАКА НА КОЛАТА

ЯНА МАРИНОВА НАГЪВА ФИЛИИ ВЪРХУ КАПАКА НА КОЛАТА

яна-маринова

Актрисата Яна Маринова шокира своите последователи в Instagram. По път за рождения ден на Историческия парк в Неофит Рилски, вместо да посети някой изискан и лъскав ресторант, звездата от “Привличане” реши да похапне под открито небе, а за маса използва… автомобила си.

“На капака на колата се яде вкусно”, допълни с пояснение картинката Маринова. Кадърът разкрива брюнетката, наредила върху предната част на превозното средство торби с храна, която тъкмо захапва филия със слайс прошуто крудо.

“Е затова си те харесвам! Естествена, без претенции и толкова очарователна! Бъди винаги себе си!”, коментира една от почитателките ѝ.

ЯНА МАРИНОВА СЕ ОТКАЗА ОТ НЕЩО ВАЖНО ЗА ВСЯКА ЖЕНА

В публикацията си Яна разкрива, че планира да разкраси возилото си с любимата си картина на хан Аспарух от атракциона, дело на художника Мирослав Йотов, с когото малко по-късно се снима. В поста си тя споделя, че след това ще гледа с голямо удоволствие произведението на изкуството.

След като присъства на събитието в близост до Варна, Маринова се отправи към Велико Търново, където с колегата си Александър Сано бяха специални гости на прожекциите на последните им два филма, състояли се в лятното кино на града.

Преди обаче да настъпи мигът, в който тя се изправи пред събралата се публика, Яна реши да поязди кон, наслаждавайки се на спиращите дъха гледки в околността и радвайки се на живописната природа, пише life.dir.bg. Тя сподели с феновете си няколко кратки видео клипове от преживяването.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Чакаме ви довечера в #летентеатървеликотърново със Сано, за да гледаме #дивиищастливифилм под звездите🌠

Публикация, споделена от Яна Маринова (@yanamarinovaofficial) на

Top