Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗЕТЯТ НА ГЛОРИЯ ГРЪМНА ШАМПАНСКО ЗА 300 КИНТА ПРЕД РОДИЛНОТО

ЗЕТЯТ НА ГЛОРИЯ ГРЪМНА ШАМПАНСКО ЗА 300 КИНТА ПРЕД РОДИЛНОТО

симона-загорова

Зетят на Глория, Даниел Милушев, гръмна шампанско “Moet Chandon” пред родилното, щом разбра, че е станал баща. Самото видео бе споделено в мрежата от примата на фолка, която за първи път в живота си стана баба.

Заедно с Дани и Глория беше и майката на певицата – Стефка Иванова, която не скри щастието си, че любимата и внучка вече е майка.  “Най-любимата ми на света от Най-любимата жена на света”, написа гордият татко Дани Милушев в мрежата и качи снимка на Симона Загорова и дъщеричката им.

Стотици пожелания от известни личности, пък заваляха под публикацията на Глория, която първа съобщи радостната вест.  “Да ви е жива и здава! Ех, каква хубава новина. Помня Симона почти бебе. Вече е майка… Голямо щастие на всички желая!”, написа Азис.

ЧЕСТИТО: СИМОНА НАПРАВИ ГЛОРИЯ БАБА

“Честита радост! Здрави и благословени да сте цялото семейство!”, пожела Ивана. “Добре дошла на бял свят на още една Галина! Честита радост, Глория”, гласи поздравът на Галена. “Честито на цялото семейство! Надявам се и двете да са добре”, пише Джена

“Честита радооооост!!! Живи, здрави и много щастливи да стеее!!!”, е коментарът на Нелина, а Есил Дюран написа “Каква радостна новина!!! Да ви е жива и здрава, да расте в мир и любов малката Галина! Да е надарена с талант и късмет!”.

Своето пожелание за здраве и щастие отправи и собственик на музикална компания Пайнер – г-н Митко Димитров. “Да е здрава и щастлива и само радост да ви дава!” – написа той в профила на Глория.

Своите коментари с пожелания написаха още Преслава, половинката на Криско – Цвети Петрова, Маги Сидерова, Ивелина Колева, Гергана, Бони, Наталия Гуркова, Рени и много други, пише “Трафикнюз”.

шампанско

Top