Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ИГРАЧ! ЗВЕЗДА ОТ “СКЪПИ НАСЛЕДНИЦИ” С 8 ГОДЕЖА

ИГРАЧ! ЗВЕЗДА ОТ “СКЪПИ НАСЛЕДНИЦИ” С 8 ГОДЕЖА

Звездата от драмеди поредицата „Скъпи наследници“ Антоний Аргиров явно има практиката да предлага брак на всяко едно от гаджетата си. Иначе не бихме могли да си обясним признанието му, че зад гърба си има вече седем провалени годежа, като на дневен ред е и осмият, за който актьорът се надява, че ще му е и последен. Явно Антоний вече е готов да се обвърже сериозно.

Той откровено е признавал, че е разбил сърцето на една от бившите си приятелки, след като се отказал от сватбата броени дни преди двамата да сключат граждански брак. След като били запазили дата и час за подписването, а родата се заела с организацията на тържеството, Антоний се разкандардисал да каже заветното „да“.

Двамата не застанали един до друг в гражданското и така поставил тогавашната си половинка в изключително неловка и болезнена ситуация. В момента Антоний е щастливо влюбен в новата си приятелка, която е инженер по професия. Двамата се запознали в заведение и бързо разбрали, че искат да бъдат заедно.

Връзката им продължава вече три години, като звездата от хитовия сериал смята, че отношенията им ще преминат и на следващото стъпало. Освен за така дългоочакваната сватба, двойката се надява, че скоро ще се радва и на дечица. Антоний вече има малко тренинг в ролята на баща, тъй като в драмеди поредицата на bTV той има екранна дъщеря и по време на снимките е бил много грижовен към нея, пише Блиц.

Top