Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ФАВИОЛ СЕФЕРИ ЯХНА ЗВЯР ЗА 500 БОНА

ФАВИОЛ СЕФЕРИ ЯХНА ЗВЯР ЗА 500 БОНА

фавиол faviol

Един от най-желаните родни ергени – Фавиол Сефери, подкара чисто нов звяр за над 500 бона. Парфюмерийният бос паркира в гаража си новото Maserati Levante Trofeo.

Милионерският наследник, който се сгоди преди няколко месеца, фучи с жълтата си „каляска“ между София и морските ни курорти, където може да бъде засечен в най-оборотните заведения.

През годините за негови половинки са спрягани различни миски, плеймейтки, както и фолк изпълнителки, но никога не е преминавал на по-сериозен етап. До преди няколко месеца, когато предлага годежен пръстен на неизвестна към този момент дама.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Faviol Seferi (@faviol.seferi)


Създателят на фармюния бестселър Insomnia никога не е криел, че луксът го успокоява. И този път Сефери заложи на автомобил, който е единствен по рода си в България. Двигателят е сглобен във фабриката на Ferrari в Маранело. Мощността е 580 к.с, които в спортен режим минават главно през задните колела. С този двигател Trofeo ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,1 секунди, максималната скорост е 300 км/ч

Цената на автомобила започва от 400 000лв и може да стигне до 600 000лв. Гените на това возило са фамозни, защото все пак това е Ferrari.

Top