Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ФАВИОЛ СЕФЕРИ ЗАБИ НАЙ-КРАСИВАТА РУСЕНКА

ФАВИОЛ СЕФЕРИ ЗАБИ НАЙ-КРАСИВАТА РУСЕНКА

фавиол сефери мирослава симеонова

Един от най-желаните ергени у нас – Фавиол Сефери, заби Мис Русе Мирослава Симеонова. Сефери се прочу през последните години със създаването на най-продавания български парфюм – Insomniа, който може да бъде намерен в над 70 държави.

Двамата бяха уловени от наши читатели миналата вечер в едно от оборотните нощни заведения в крайдунавския град. Запознати издават, че любовта им е пламнала около рождения ден на Фавиол, на който тя бе неотлъчно до него.

Мира, както я наричат близките й, е носителка на няколко титли за красота, сред които „Мис Русе“ и „Мис Вселена България“. Тя е собственик на салон за красота в родния си град, където напоследък се застоява и оборотният ерген.

В Русе се коментира, че миската е приключила 5-годишна връзка с един от местните богаташи, за да стане спътница в живота на Сефери. Той пък не спирал да я глези с луксозни подаръци и почивки.

Почитателите на нощния живот в „Малката Виена“ разказват, че отношенията между двамата не били съвсем перфектни, а причината е ревността. Задължително излизали заедно на дискотека, но се е случвало единият да си тръгне по-рано ядосан, очевидно заради ревност.

През годините Фавиол се доказа като магнит за плеймейтки, моделки и фолк изпълнителки, с които беше засичан на различни светски събития и партита. Преди да се превърне в успешен бизнесмен, Сефери се беше забъркал и в редица скандали, отново заради жени.

Top