Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ФАВИОЛ СЕФЕРИ ЛУД ПО ИВА АТАНАСОВА

ФАВИОЛ СЕФЕРИ ЛУД ПО ИВА АТАНАСОВА

фавиол-сефери-ива-атанасова

През последните няколко месеца ютубърът Фавиол Сефери, който стана популярен с парфюмният си бизнес, изчезна от светските среди. Според мълвата, албанецът се е заточил в Русе, където е и фабриката му. Но не само това задържало Фавиол в Русе. Шиптарът се е вкарал в любовни отношения с 18-годишна русенка с която бил във сериозни отношения от близо 5 месеца.

Запознати издават обаче, че миналата седмица вниманието на младия ютубър привлякло друга красива дама от светските среди – Ива Атанасова.

Наскоро, разведената с Денис Касъмов изпълнителка, била поканена да се снима в реклама за албанеца. Именно там той загубил ума и дума по блондинката, която вече е в отбора на необвързаните. Фавиол не спирал да пише съобщения и да звъни на Ива.

Бледото им познанство от миналото прераствало във все по-голяма свалка. Русокосата водеща и изпълнителка, напуснала и телевизията на Касъмов, твърди друга клюка. Още прясно необвързана Ива влиза във флиртове и свалки. Дали тя ще бъде причината създателя на парфюмът Insomnia, Фавиол Сефери да се върне обратно в София е въпрос на време.

Top