Вие сте тук
Начало > Събития > ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА И КРАСОТАТА ЗАВЛАДЯВА ВАРНА

ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА И КРАСОТАТА ЗАВЛАДЯВА ВАРНА

Трескава подготовка кипи около организацията на единадесетото поредно издание на „Фестивала на модата и красотата“ 2018. Събитието ще се проведе на 29 и 30 юни в лятната градина на комплекс Морско казино – Варна, където се очаква да присъстват над 600 гости от цяла България.

Екипът на агенция Vip Fashion Group – продуцент и организатор на модния форум за поредна година ще зарадва почитателите на модата и красотата с поредица от стилни дефилета на реномирани марки и дизайнери.

В ролята на водещ по традиция ще влезе популярният актьор Симеон Лютаков, а лице на Фестивала ще бъде очарователната Габриела Кирова – Мис България 2016. В събитието ще вземат участие най–добрите модели на морската ни столица, сред които Моника Драгнева / Мис Варна 2017/, Марина Димитрова / Мис варна 2015/ и специалният гост на формата – носителката на титлата Best Model of the world 2011г – Ива Атанасова.

Стайлинга на моделите е поверен в ръцете на екипа на топкоафьора Конда Кондов /Салони Nushi/ и гримьорката Кристина Славова, а официални фотографи на модния форум са Боби Решовски и Веселин Тончев.

Фестивалът  ще се проведе с подкрепата на мол Варна, Corset и алкална вода „Адва“.

Top