Вие сте тук
Начало > Музика > ФИКИ ИЗУМИ С НОВИЯ СИ ПРОДУЦЕНТ

ФИКИ ИЗУМИ С НОВИЯ СИ ПРОДУЦЕНТ

фики fiki

Фики шокира всички с последното си решение, научи Secret.bg. Големият син на Тони Стораро подписа договор с продуцента на баща си Ненчо Касъмов – Diapason Records.

Подписването на договора става броени дни след като Фики официално се раздели с „Пайнер“. „За мен е огромна чест да ви съобщя, че с Ненчо Касъмов, който винаги е бил близък наш приятел, и семейството на Фен ТВ и Balkanika Music Television ще работим занапред по създаването на балкански и европейски проекти. Пожелайте ни успех“, заяви Фики.

ФИКИ ОБЯВИ „СПАСЕНИЕТО“ ОТ „ПАЙНЕР“

През последните години ставахме свидетели на бягане в обратното посока. Редица артисти зарязаха фирмите на Касъмови, за да отидат в „Пайнер“, но Фики е първият, който напуска димитровградската компания заради тях.

„Познаваме Фики от дете, обичаме го. Ние вярваме в таланта му и неговия потенциал. Убедени сме, че той може да е не само българска, но и балканска и европейска звезда. Затова искаме да работим с него и заедно да доразвием кариерата му.“ – споделя Ненчо Касъмов, управител на Diapason Records.
Първата песен на Фики е продуцирана именно от Diapason Records. Дуетът с баща му Тони Стораро „Кажи ми като мъж на мъж“ излезе през 2013 г.

Top
>