Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ШОК! ФИКИ СТАНА ЖЕРТВА НА ПЕРНИШКИ ЕКШЪН

ШОК! ФИКИ СТАНА ЖЕРТВА НА ПЕРНИШКИ ЕКШЪН

фики-fiki

Истински фурор предизвика Фики в Перник в неделя вечерта. Певецът закри концерта, на който участва благотворително заедно с редица свои колеги от поп, поп фолк, RnB и фолклорната сцена. Те всички показаха, че не съществува война между стиловете и се обединиха в името на живота и здравето на две малки дечица от града – Жожи и Никола. Около 2 000 човека препълниха зала “Борис Гюдеров”, за да се докоснат до своите любимци.

И докато останалите изпълнители успяваха да си тръгнат безпрепятсвено след изявата им, не така стояха нещата при младия Стораро. 40 минути след края на концерта той раздаваше автографи и се снима с всички желаещи пред залата, но когато реши да потегли към София, охраната му съобщи, че колата му е окупирана от стотици фенове на паркинга.

Тогава органите на реда съставиха план за изпращането му, като го изведоха от друг изход и със служебен автомобил го закараха до крайна точка на града, където техен колега трябваше да докара автомобила на певеца. Насъбралата се тълпа обаче не искаше да повярва, че идолът й си е тръгнал и не пускаше виненото BMW да тръгне от паркинга. Цялото бе изписано в “Обичам те, Фики” и телефонни номера. Още около час звездата на “Пайнер” стоеше в очакване на колата си и чак към полунощ успя да се прибере с него у дома.

да

“Отидох още в 18 часа преди да е започнал концертът и раздавах автографи и се снимах с феновете до излизането ми на сцената малко след 20 часа. Като свърших, пак продължихме. Но те бяха толкова много, че не успях да удовлетворя желанията на всички и искрено съжалявам за това. Безкрайно съм благодарен, че Господ ме е дарил с любовта на толкова много хора”, коментира Фики създалата се ситуация.

Top
>