Вие сте тук
Начало > Шоу > ФИЛИП КИРКОРОВ ПОДАРИ ЧОРАПИТЕ СИ НА ЦИТИРИДИС

ФИЛИП КИРКОРОВ ПОДАРИ ЧОРАПИТЕ СИ НА ЦИТИРИДИС

николаос цитиридис филип киркоров

Българските шоу програми имат най-голяма заслуга за затоплянето на отношенията между Филип Киркоров и Катя и Здравко от дует „Ритон“. След като преди седмица в „Забраненото шоу на Димитър Рачков“ Киркоров се включи с видеовръзка в предаването, за да поиска прошка на Катя и Здравко, вчера в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ те се срещнаха на живо.

При своето включване преди дни руската звезда с български произход сподели, че с дует „Ритон“ са големи приятели, но не са си говорили от около 4 години. Но обеща, че при идването си в България, ще се срещне с тях отново.

Моментът бе емоционален и двете страни не скриха задоволството си от това, че отново се виждат и са заедно в едно студио.

КИРКОРОВ ПОЗЛАТИ “РИТОН” И ДРАГО ЧАЯ

Много музика, златни хитове, общи изпълнения, спомени, снимки и усмивки от старите ленти усмихнаха широко всички пред екрана в един от най-носталичните епизоди на късното шоу, до сега.

Киркоров е в страната ни, за да „раздвижи границите“, както той сам се изрази, около Евровизия. При самото си пристигане в страната руската звезда подкрепи българската песен за Евровизия. Той пожела успех на Виктория и заяви, че тя е невероятна певица.

Филип донесе много подаръци и за Николаос Цитиридис, подредени в луксозни опаковки и покрити с неговия лик и име, включително всеки плик. Сред подаръците са лимитирани серия чорапи, върху които са изписани някои от най-големите хитове на Киркоров.

Това беше всичко за понеделник вечер. Благодарим на Philipp Kirkorov и Дует Ритон-официален, че ни бяха на гости! Бъдете…

Публикувахте от Шоуто на Николаос Цитиридис в Понеделник, 22 март 2021 г.

Top