Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ФОЛКАДЖИЯ УДАРИ КЬОРАВОТО И ЗАЖИВЯ КАТО ПЛЕЙМЕЙТКА

ФОЛКАДЖИЯ УДАРИ КЬОРАВОТО И ЗАЖИВЯ КАТО ПЛЕЙМЕЙТКА

georgi-shterev

Успял, разглезен и потънал в лукс. Така живее напоследък младият фолк певец Георги Щерев след раздялата с дългогодишната си половинка.

В изповед в новата си песен той признава, че е доволен от свободата си. Оказва се, че и в реалния живот е доволен от раздялата и се радва максимално на сингъл статуса си. Скъпи почивки до екзотични дестинации, нов приятелски кръг и чести купони са актуалните му занимания.

В сърцераздирателен статус той призна, че му е отнело много време да се възстанови след серия предателства и разочарования, но не разкрива от какво естество са били те. Все пак е успял да превъзмогне трудните си моменти и се чувства като спечелил от лотарията.

„С всеки изминал ден все повече се радвам на живота. След като си подарих няколко почивки съм зареден с нови сили за музикалната сцена“, признава Георги. Той представи новата си песен „Лошо момче“, която няма нищо общо с досегашните му проекти.

Казва, че тя не е посветена на никого, а иска хората просто да се забавляват на нея. Поне докато не представи новите си песни, които щели да взривят летните клубове.

Top
>