Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ФОРБС ОТРЕДИ ПОЧЕТНО МЯСТО НА ВЛОГЪРА СЛАВИ

ФОРБС ОТРЕДИ ПОЧЕТНО МЯСТО НА ВЛОГЪРА СЛАВИ

слави панайотов

34-годишният пловдивчанин Слави Панайотов е най-популярният български влогър, според класацията на Форбс. В началото на април неговият канал „The Clashers“ премина психологическата граница от 1 млн. абонати.

Важно уточнение е, че има и по-популярни българи в YouTube, но техните видеа са на аглийски език.

Слави е истинска звезда сред подрастващите по две причини – луд фен е на играта „Clash of Clans“, има специален гейминг канал за нея и заради любопитните си класации от типа „10-те най…“.

Във видеата си Панайотов говори за научнопопулярни теми като животни, география, исторически събития, личности, изобретения и какво ли още не, пише „Марица“. Друга негова запазена марка са мистериите и необяснимите събития. На тази тема има три издадени книги. И за разлика от много блогъри и влогъри, родителите на подрастващите са много доволни, че децата им са абонати на каналите му.

Слави Панайотов е завършил университет в Холандия със специалност „Хотелиерство и туризъм“ и преди пандемията една част от доходите му идваха като управител на хотел. Покрай канала си обаче печели и от ревюта на техника, и реклама като си партнира с различни търговски вериги.

Top
>