Вие сте тук
Начало > Музика > ФЪНКИ СЕ ГАВРИ С 6000 ДУШИ

ФЪНКИ СЕ ГАВРИ С 6000 ДУШИ

funki-фънки

Зверска гавра с 6000 души си направиха Фънки и неговата фирма „София мюзик ентерпрайсис“. Рокаджията, който все се хвали колко големи звезди е довел да свирят в България, измами фенове на Стинг да купят билети за два концерта, на които уж щяха да слушат най-големите му хитове. После обаче се оказа, че половината от песните ще са на друг певец.

Билетите бяха пуснати в продажба още на 15 декември миналата година, а самите концерти ще са на 19 и 20 юни в Античния театър в Пловдив. Още с обявяването на двете събития беше направена уговорката, че ще се допускат само по 3000 души на вечер.  Билетите се продадоха за отрицателно време, въпреки че най-евтините места са по 110 лева, а най-скъпите стигат 190.

Две седмици преди събитието обаче стана ясно, че феновете са били жестоко излъгани. Вместо да чуят „всички хитове на Стинг“, както беше обявено, те ще слушат песни на реге изпълнителя Шаги. Дори името на събитието вече не е същото като в началото. Вместо като концерт на Стинг, сега то се обявява като концерт на Стинг и Шаги.

От фирмата съобщават, че в шоуто ще се изпълняват не само парчетата на първия изпълнител, заради когото билетите са разпродадени въпреки космическите цени, но и на втория – нещо, което никой не е подозирал в края на миналата година, когато е плащал за достъп до концертите.

Не е ясно даже дали билетите ще важат на пропуска в Античния театър, тъй като в първоначалния им вид на тях пише „Стинг“, а в актуалния към неговото име е добавено и това на Шаги, пише „Уикенд“. Феновете недоумяват защо са били излъгани, вместо още в началото да бъде обявено, че на сцената ще излязат и двамата изпълнители.

Top