Вие сте тук
Начало > Шоу > ФУТБОЛЕН СЪДИЯ ПОКОРЯВА „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

ФУТБОЛЕН СЪДИЯ ПОКОРЯВА „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

Емин Ал-Джунейд

Емин Ал-Джунейд е един от пеещите спортисти на България и въпреки, че е само на 23 години, вече има зад гърба си редица родни и международни певчески награди, и най-вече сериозна заявка за светло музикално бъдеще.

Емин има дует с младата Дани Илиева, която миналата година се представи чудесно на сцената на „Гласът на България“. Двамата печелят първа награда като дует в престижния „Бургас и морето“ през 2022 г.и се превръщат в „децата чудо“ в музикалната история на конкурса, пише Hotnews.bg. Тази година, младежът е решил да мине по стъпките на Дани, явно по нейна препоръка.

МАРИЯ ИЛИЕВА ПРЕЦАКА И ИВАНА В „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

Запознати твърдят, че Емин вече е хвърлил око на статуетката „Гласът на България“ – има необходимите качествата, а не му липсва и амбиция, и наесен ще се опита да покори шоуто и най-малко да стъпи на финала в новия му сезон. Емин Ал-Джунейд е футболен съдия и модел, а в момента учи Creative Business в Нидерландия. Дали „Гласът на България“ ще даде допълнителен тласък на музикалната кариера на пеещия футболен съдия – ще стане ясно наесен.

Top
>