Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГАБИ И ДЕСО ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ВДИГНАХА СВАТБА

ГАБИ И ДЕСО ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ВДИГНАХА СВАТБА

габи десо. gabi deso

Поредна сватба вдигнаха участници от последния сезон на „Един за друг“, пише България Днес. Крак за Крак за брачните церемонии повлякоха Виктория и Георги. Примерът им беше последван от победителите във формата – Виктория и Явор. А през уикенда заветното „да“ си казаха финалистите от романтичното риалити Габриела и Десислав. Всъщност Десо и любимата му подписват на скромна церемония в началото на месеца. А сега вдигат луда сватба с приятели, както сами признават.

Двойката се взима официално в родния им град Силистра. Сватбата на Габи и Десо е пълен пакет – има крадене на булка, хора, танци, официална церемония, а накрая всичко приключва със заря в чест на новото семейство. Още от ранни зори женихът се появява пред дома на бъдещата булка с музиканти. Красивата Габи се показва от прозореца на апартамента, но отказва да слезе. Тогава до Десо изненадващо се появява кран. Младоженецът се качва на него, издига се бавно към заветния прозорец и успява да стигне до любимата си, която вече е склонна да му пристане въпреки първоначалния отказ.

ГАБИ И ДЕСО ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ВДИГАТ СВАТБА

В края на вечерта е голямата изненада за младоженците. Близки и приятели уреждат зарята. Те са заведени на тераса, от която да наблюдават фоейерверките, озаряващи небето.

„Пожелавам ни да сбъднем всичките си мечти, а аз знам, че моята е сбъдната и е това“, споделя булката.

Top