Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГАБРИЕЛА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ РАЗДЕЛИ С ГОДЕНИКА СИ, ОБЯВИ КАСТИНГ ЗА НОВ

ГАБРИЕЛА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ РАЗДЕЛИ С ГОДЕНИКА СИ, ОБЯВИ КАСТИНГ ЗА НОВ

габриела петрова gabriela petrova

Габриела Петрова от Сливница със сигурност завинаги ще бъде запомнена като една от най-колоритните участнички в първия сезон на романтичното телевизионно приключение, наречено „Ергенът“, тъй като за една нощ накара цяла България да говори за нея. Още с първата си поява пред камерите тя се открои от всички дами, впуснали се в битка за сърцето на Виктор Стоянов, превръщайки се в може би най-коментираната представителка на нежния пол в предаването, след като подари на многократния републикански шампион по гребане „своето най-скъпо“…

Само че за меркантилната блондинка, както сама се определи в своята визитка, приказката приключи някъде по средата, когато остана единствената без цвете, символизиращо интереса на бившия професионален спортист, в една от напрегнатите вечери на „Церемония на розата“.

ГАБРИЕЛА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ ОТГОВОРИ НА МАСОВИЯ ХЕЙТ

Така, по регламент, за нея надпреварата официално приключи, което означава, че трябваше смирено да се оттегли от нея, за щастие на останалите момичета, опитващи се да привлекат вниманието на главния герой във формата, използвайки всевъзможни оръжия, с каквито само една жена разполага в своя фатален арсенал.

Тогава, изпълнена с разочарование, тя напусна имението, оставяйки в неговите предели надеждата, че някога ще спечели любовта на най-желания свободен мъж по онова време. Не много това обаче, съдбата реши да ѝ поднесе изненада, срещайки ѝ я с човек, желаещ да обвърже живота си с нейния, поне докато смъртта ги раздели. Така в края на март, в специално интервю за Life.dir.bg, Габриела разкри, че пътят ѝ към дома ще мине под венчилото, където с партньора ѝ ще застанат рамо до рамо пред олтара, разменяйки своите клетви, навръх рождения му ден.

Начинът, по който с трепет говореше за предстоящото събитие в онзи период, не оставяше никакво съмнение, че двамата имат съвсем сериозни намерения един към друг. Сега обаче се оказа, че техния щастлив край е просто… ами, край.

НАЙ-ДОБРИТЕ ШЕГИ ЗА „ЕРГЕНЪТ“, КОИТО ЗАЛЯХА МРЕЖАТА

Преди броени часове стана ясно, че те вече не са заедно. Без да дава конкретна причина за решението им, дизайнерката сподели новината, че няма да вдигат сватба по изключително интересен начин, а именно с видео, публикувано в личния ѝ Инстаграм профил, с което обяви кастинг за наскоро овакантената позиция на неин любим, отбелязва изданието. Точно така, това не е шега! По всичко личи, че тя е решила да разбере какво е да бъде от другата страна, предоставяща ѝ възможността да влезе в ролята на „Момата“…

„Мили хора, търся си мъж – голям, здрав, прав с пълен резервоар и още по-пълен портфейл. Тези от вас, които искат да им крася колата, Инстаграм-а, Фейсбук-а, Тик ток-а и живота, могат да запишат кратко видео. В него искам да има следната информация:

Имена – не че ги помня;
Години – не че ме интересува;
И най-важното – какво бихте направили за мен.

С човекът, по когото най-много си падна, ще направя лична среща и куп изненади“, обещава в кадрите тя.

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЪЖАЛЯВА ЕРГЕНА ВИКТОР, „КУРНИКЪТ“ СЕ ОКАЗА КОШМАРЕН

Дали обаче по този начин ще намери най-подходящия за нея кавалер, предстои да разберем. Макар че ако разбрахме едно нещо от шоуто, в което изгря звездата ѝ, то това е, че романсите, водещи началото си под светлините на ярките прожектори, са обречени на провал, достигайки рано или късно своя крах…

Top