Вие сте тук
Начало > Издънки > ГАДЖЕТО НА ДЕНИС ТЕОФИКОВ СЕ ПУСНА ГОЛА (СНИМКА)

ГАДЖЕТО НА ДЕНИС ТЕОФИКОВ СЕ ПУСНА ГОЛА (СНИМКА)

aleksa denis алекса денис

Алекса, приятелката на загиналия без време млад талант Денис Теофиков, си спечели ненавистта на феновете му след публикуването на снимки от Истанбул. След смъртта на Денис Алекса изведнъж започна да сподея в социалните медии общи снимки – нейни и на Денис, коментирайки колко много ѝ липсва. Феновете на певеца бяха доста скептични и веднага я нападнаха, че използва смъртта му, за да трупа слава на негов гръб.

Сега пък, по-малко от два месеца след като си отиде Денис, Алекса изведнъж спря да качва общи фотоси за сметка на снимки от почивката си. Ангелова е в Истанбул и не пропуска да зарадва последователите си с някои доста горещи кадри оттам.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ALEXA ANGELOVA (@alexaangelovaaa)

ПРОДЪЛЖАВАТ ЗЛОУПОТРЕБИТЕ С ИМЕТО НА ДЕНИС ТЕОФИКОВ

Коментарите, естествено, не закъсняха, отбелязва Уомън. „Алекса май е голям фен на Faceapp. В действителност няма нищо общо със снимката. Не пиша от завист, бъдете сигурни. Но не съм пристрастна към фалшив имидж и фалшиви „чувства“,които демонстрира въпросното момиче на 21г, а всъщност изглеждащо на двойно повече… И btw много бързо прежали Денис /Мир на праха му/В Истанбул на почивка с някой спонсор ли е или за поредната Face- корекция?! То беше стрес, то беше цирк, под наблюдение уж, в шоково, сринато,отчаяно състояние…а виж как бързо и минало всичко . Хора не се лъжете и не си изграждайте фалшиви, безчувствени обекти на подръжание! ТОЛКОВА ДЕМОНСТРАЦИИ за ЛАЙКОВЕ и Последователи! РЕЗИЛ… как не я беше срам да постне снимка…“, написа в профила на Алекса maya_georgieva2805. Има и доста по-груби и нецензурни коментари от този. Брюнетката обаче не се впечатлява от тях. И явно се наслаждава на престоя си в красия турски град, кацнал на Босфора.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ALEXA ANGELOVA (@alexaangelovaaa)

Top