Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГАДЖЕТО НА ДЕНИС ТЕОФИКОВ СКОЧИ СРЕЩУ ФАЛШИВА НОВИНА

ГАДЖЕТО НА ДЕНИС ТЕОФИКОВ СКОЧИ СРЕЩУ ФАЛШИВА НОВИНА

алекса денис теофиков aleksa denis teofikov

Повече от 10 дни минаха от фаталния 24 октомври, на който завинаги от този свят си отиде един от най-обещаващите млади изпълнители у нас – Денис Теофиков. Уви, въпросите все още са повече от отговорите, а с нелеката задача да опровергават фалшивите новини, свързани с кончината на момчето, са се заели най-близките му, сред които и Алекса, неговата приятелка.

И ДАННА С ТАТУС В ПАМЕТ НА ДЕНИС ТЕОФИКОВ

В последните дни онлайн се появи видео, за което някои медии твърдяха, че е от последните минути на Денис. На него изпълнителят пее, но както в повечето случаи, истината се оказа друга. Алекса се нахвърли върху въпросната медия и обяви, че видеото е от посрещането на новата година.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ALEXA ANGELOVA (@alexaangelovaaa)

Междувременно красавицата в своя публикация в Instagram сподели, че е заобичала Денис още на 16 г. „Още тогава, още преди целият свят да се влюби в Теб и в гласа ти! Оттогава всичко, за което се боря, живея и мечтая беше и оставаш само ти! Моето момченце, моята първа, единствена ,вечна , неземна, безкрайна любов“, написа тя.

И МАЛКАТА ОСТАВЯ ПРОДУЦЕНТА ПАШЕВ БЕЗ ПРИХОДИ

По-рано тя публикува и снимка, на която двойката прегръща детенце. „Мечтаехме да имаме и ние наше детенце, дори и име му бяхме измислили“, пише Алекса.

АНТОНИО ПОСВЕТИ ТАТУС НА ДЕНИС ТЕОФИКОВ

Все още не са ясни причините за фаталния скок на Денис. Вероятно и никога няма да разберем причината за това негово решение, отбелязва каналът Сошъл Вайрълс. От близки до изпълнителя обаче стана ясно, че резултатите от експертизата за показали, че той не е употребявал наркотици преди фаталния 24 октомври. Близки на Денис разкриха, че се е борил с депресивни състояния – нещо, което и Алекса потвърди – че е имал „мрачни мисли“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ALEXA ANGELOVA (@alexaangelovaaa)

Top