Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГАДЖЕТО НА ТИТА ИЗНЕВЕРИЛ С НАЙ-ДОБРАТА Й ПРИЯТЕЛКА

ГАДЖЕТО НА ТИТА ИЗНЕВЕРИЛ С НАЙ-ДОБРАТА Й ПРИЯТЕЛКА

недко тита nedko tita

Тита се върна при бившето си гадже ММА боеца Недко Николов. Това стана ясно от кадър в социалната мрежа от партито по повод рождения му ден. Певицата е с дълги руси коси и златиста пола и не само се снима с Недко и други гости, а и пя на купона.

Тита и Недко имаха бурна връзка. След като се разделиха, певицата се показа с бинтовани пръсти на лявата ръка и веднага плъзна мълва, че може да е в резултат на физически сблъсък с ММА боеца. Впоследствие Недко отрече.

Тита претърпяла инцидент, който нямал общо с него. Всъщност певицата счупила не пръстите, а два от ноктите. Недко недоумяваше как така превързаните й пръсти са свързани с него.

СЛЕД ПРОВАЛА В ЧАЛГАТА: ТИТА СЕ ВРЪЩА В ПОП МУЗИКАТА

Според запознати истинската причина за края на отношенията им е бруталната изневяра от страна на юначагата. Той не спирал да кръшка на Тита, но върхът на всичко бил, когато тя разбрала, че спи с най-добрата й приятелка от ученическите години. Певицата получила безспорни доказателства за прелюбодействието на Недко и той в крайна сметка си признал. Това обаче сложило край на връзката им, пише „Уикенд“.

Доскоро не изглежждаше, че отношенията им с Тита може да бъдат възстановени. Изпълнителката бе доста наранена и се кълнеше, че няма да го погледне. Затова и появата на певицата на рождения му ден бе голяма изненада.

Top
>