Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГАЛЕНА И ПРЕСЛАВА СТИГНАХА ВАСКО КЕЦА ПО ХОНОРАР

ГАЛЕНА И ПРЕСЛАВА СТИГНАХА ВАСКО КЕЦА ПО ХОНОРАР

галена преслава galena preslava

В поп фолка може да има глад за големи хитове, но за сметка на това хонорарите в бранша се покачиха главоломно. От новата година Преслава и Галена вече взимат други пари, които нямат нищо общо със сумите, които прибираха досега.

До преди няколко месеца двете най-големи имена в чалгата завъртаха между 8 и 9 хиляди лева ва изява, а ако е частно парти или събитие и повече. От тази година обаче тарифите им вече са по 12 хиляди лева, пропищяха някои от заведенията, за които подобни суми вече са твърде висок разход.

За същата сума пее и големият Васил Найденов, който от няколко години държи тази цена, но ето че и във офлка вече го настигнаха и нищо чудно сега и той да качи.

ПРЕСЛАВА ПАК СМРАЗЕНА С ГАЛЕНА?

И други популярни фолк изпълнители вдигнаха цената на певческите си услуги. Така например Софи Маринова вече е на хонорар от 10 хиляди лева, като същите пари изисква за изявите си Емануела, която доскоро варираше около 7500 лева.

Превърналият се в сензация през последните две години Меди също скочи високо. Неговият хонорар официално е 10 бона, разкриват запознати в бранша. Младокът успя да помете конкуренцията си сред мъжете и за нула време стана един от най-скъпите в чалгата, пише „Галерия“.

Дори Тони Стораро и синовете му не сас тигали такива високи хонорари, коментират н средите. Доколко обаче новите цени ще окажат влияние в ангажираността на самите изпълнители, времето ще покаже. Предполага се обаче, че с такива тарифи определено ще има спад към поканите за изяви и само най-големите клубове ще могат да си го позволят.

Top
>