Вие сте тук
Начало > Музика > ГАЛЕНА ИЗВАДИ УНИКАЛНО ТЯЛО И СЛАБА ПЕСЕН

ГАЛЕНА ИЗВАДИ УНИКАЛНО ТЯЛО И СЛАБА ПЕСЕН

галена-galena

Галена представи най-новото си видео към песента „Еуфория“ и за броени часове оглави  TOP 10 на музикалната класация в Youtube.

Парчето е авторско на Даниел Ганев, а по текста са работили Сиана и Анастасия Мавродиева. Тракът е изцяло в поп-фолк стила. Меломаните са леко разочаровани, защото песента не е избухваща и е твърде ниска топка за Галена.

СРЪБСКА ЗВЕЗДА НА КРАКА ПРИ ГАЛЕНА ЗА ЧРД

За сметка на музиката видеото е всичко, което искаме да виждаме винаги от БГ музикалните звезди. Еротика, поведение, високо ниво, артистичност и много готина енергия – малка част от думите, които описват „Еуфория“.

„Не знам как да ви представя тази песен. Може би няма нужда от думи. Изпях я, за да си доставя удоволствие. Заснех я, за да ви доставя удоволствие 😏 Напоследък се чувствам точно така — добре в кожата си, наслаждавам се на живота, имам време само за хора с готин вайб. Идва лято, нека тази песен звучи във всички горещи моменти, които ще ви докарат до еуфория.. 🥵 Now hit“, написа звездата в Instagram.

ГАЛЕНА ОЧАКВА ДА Й ВЗЕМАТ КОРОНАТА

Във видеото певицата сменя четири визии, за които се е постарал стилистът Добромир Киряков, с когото Галена работи от години. Тялото на звездата пък е това, което наричаме #bodygoals.

Top
>