Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГАЛЕНА ЛИ Е СПОНСОРЪТ НА МЕДИ?

ГАЛЕНА ЛИ Е СПОНСОРЪТ НА МЕДИ?

галена-меди-galena-medi

Меди и дружката му Сашка, с която вече от доста време работят заедно, са вгорчили живота на един и двама колеги. Това била цената за прогреса на продуцентската им фирма „Мега Стар”, която според слуховете била финансирана от Галена. За това сигнализира Андреа при последната си медийна изява.

„Мои колеги ми казват: „Ами тя звъни по заведенията и казва: „Не го канете еди-кой си, ще ви провали участията, ще ви изгони хората”, обясни Андреа. Не назова имена, защото не иска да ги злепоставя, но подчерта, че колегите й, които се оплакали в разговор, са й близки и са изключително коректни. „Поне 10 мои колеги са се оплакали от тази жена. Казали са, че тя им прави мръсотии в различни заведения. Това редно ли е и трябва ли да го толерираме, питам аз?”, подчерта бившата пайнерка.

АНДРЕА СКОЧИ СЕРИОЗНО НА МЕДИ, ОБВИНИ ГО, ЧЕ ПОДЛИВА ВОДА НА КОЛЕГИТЕ

Блондинката явно се е втурнала да проучва ситуацията, след като дочула, че към самата нея е имало същите приказки от въпросната жена. Андреа първоначално си помислила, че причината може да е съвсем тривиална, например, че просто Сашка има нещо против нея. „Въпреки че не знам какво може да има към мен една жена от нейния клас, но го прави към други изпълнители”, заяви Андреа. Разпитвайки, певицата бързо се убедила, че не е единствената потърпевша. По думите й най-малкото 10 нейни колеги също са пропищели от непредизвиканите атаки.

Сашка, която се занимавала с уреждането на участия на изпълнители, е съдружник с Меди в продуцентската фирма „Мега Стар”. В търговския регистър, уточни Андреа, пишело, че дяловете им са 50 на 50. Покрай проучването си, Андреа дочула слухове, че колежката й Галена, с която на времето направиха дуета „Блясък на кристали”, е финансирала продуцентската фирма „Мега Стар”, но не може да го потвърди, пише Уикенд.

По едно време се шушукаше, че циганина, роден като Мехмед Гогов, е имал сексуални отношения с Галена. Така или иначе, тъкмо прогресът на новата фирма и нейните изпълнители, сред които има роднини на Меди, са причината за подмолните действия, на които Андреа и нейни колеги се натъкнали. Сашка подливала вода на конкуренцията пред собственици на заведения, като по този начин явно осигурявала преднина за изпълнителите, продуцирани от фирмата „Мега Стар”, която движат с Меди.

МОНИКА РАЗКРИ КАКЪВ ВСЪЩНОСТ Е МЕДИ

Андреа смята, че практиката, на която са станали жертви с нейни колеги, е меко казано нелоялна. „Това не е коректно за шоубизнеса. Подронвайки авторитета на колегите ми, за да си буташ фирмата там с Меди, брат му, сестра му, леля му, чичо му и цялата голяма ромска рода… Мисля, че затова шоубизнесът ще тръгне още по-надолу. Качествената, хубава музика вече не е това, което беше преди години. Демотивираха изпълнители”, обяснява Андреа.
Засега няма ответна реакция, но в бранша се изтъква и контра версията, че Сашка подпомогнала възродяването на кариерите на не един и двама изпълнители, като се заела да ги менажира. Каква точно е истината, предстои да се разбере.

Top
>